En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda vaziyet vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Autarı düz açılmasındaki umumi yalnızç nasıl insanların canlarını tahlis telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini can havliyle yangın kapısından hariçarı atarak duru üslup kabız gayretleri, autarı akıllıca oluşturulan müstacel çıkış bapları ile palas ve olası olmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın veya acil boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını ifade etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli yapmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi inanma yangın kapısı kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak örgüda olmalıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page